Toolbox.

STRKMTR

Vanaf 1 februari staan hier downloadlinks naar allerlei nuttige info, presentaties, filmpjes en promotiemateriaal die kunnen gedownload worden om de campagne mee uit te dragen en de boer op te gaan.

In eerste instantie zijn er de filmpjes.

Er is de lange film die uitlegt waarom de provincies nu de streekmotor zijn voor Vlaanderen.  We hebben daar 3 gelijkaardige versies van, met telkens een andere belettering.

  1. een filmpje dat de bestuurlijke beleidsdomeinen van onze werking voor de Vlaming aangeeft. Klik hier om dit meteen te downloaden.
  2. een filmpje dat overzichtelijk aangeeft wat onze werking dan betekent in cijfers en diensten voor de Vlaming. Dit filmpje kan je hier downloaden.
  3. is hetzelfde filmpje als versie 2, maar dan ook met ondertitels. Altijd handig om op een scherm in loop te zetten. Hier staat het.

Daarnaast zijn er ook informatietools die actief kunnen gebruikt worden om de campagne kracht bij te zetten:

De streekmotor-campagne is vertaald in:

  1. enerzijds een handige infobrochure waarin heel wat bevoorrechte getuigen het woord nemen om het belang van het provinciaal bestuursniveau te onderstrepen.
  2. anderzijds een overzichtelijke PowerPoint-presentatie (inclusief filmpjes) waarin de belangrijkste uitgangspunten van onze campagne per beleidssector zowel in beeld als in tekst worden aangebracht. Deze presentatie biedt de ruggengraat voor een presentatie over de werking van de provincies als streekmotor. Ze kan desgewenst aangevuld worden met concrete voorbeelden van transversale, gebiedsgerichte werking, per provincie of per beleidsdomein.
  3. tenslotte is er ook nog altijd de ambitienota "De Provincies Zelfbewust", die de basis vormt voor deze campagne. Deze nota kan je hier downloaden.